Топлоизолации Пловдив Топлоизолации Пловдив Топлоизолации Пловдив Топлоизолации Пловдив Топлоизолации Пловдив Топлоизолации Пловдив
ТОПЛОИЗОЛАЦИИ, ХИДРОИЗОЛАЦИИ, ФАСАДНИ РЕШЕНИЯ, РЕМОНТИ, САНИРАНЕ, КРЕДИТ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
ГОРЕЩИ ЛИНИИ: 0895 781 132 , 032 /633-563
Топлоизолации Пловдив
Термо кинг ООД Пловдив

Офис
Пловдив, ул. "Богомил"30


Евтина топлоизолация Ремонт на входове

Кредит

 

Работим с кредити по програмата  „Енергийна ефективност” Кредит енергийна ефективност, които  Ви връщат безвъзмездно 20% от направените разходи за топлоизолация. Право на такъв кредит има всяко домакинство в страната. Финансиращи банки по Програмата „Енергийна ефективност” са Банка ДСК, ОББ, Пощенска Банка, Райфайзен Банк, Уникредит Булбанк и др.

Какво да направите, ако искате да се възползвате от правото си на кредит?

1. Взимате писмена оферта от нас;
2. Кандидатствате в избрана от вас банка.


СТОПЛЕТЕ СВОЯ ДОМ!

Кредити за жилищна енергийна ефективност по програма на Европейския съюз (ЕС), Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Агенцията за енергийна ефективност.


Искате да намалите разходите за отопление?
Искате да направите дома си по-уютен и комфортен?
Всичко това на най-ниската цена -  получавате обратно 20% от направените разходи!


Процедура за отпускане на кредита

Представяте в банката писмена оферта или проформа фактура от избраната от Вас фирма/и за доставка и монтаж. След оценка на кредитоспособността Ви и одобрение от банката, комплектът документи се изпраща за решение от консултантите на ЕБВР.  При отказ от страна на консултантите за финансиране на проекта от средствата на кредитната линия, банката може да Ви предложи стандартен потребителски кредит при условия, валидни към момента. При одобрение на проекта от консултантите на ЕБВР, получавате уведомление от банката и подписвате договора за кредит. Банката превежда сумата на кредита по Ваша сметка или по сметка на фирмата за доставка и монтаж, в зависимост от избраната от Вас опция за кандидатстване за кредит. След завършване на проекта, представяте в банката попълненото Искане за предоставяне на Безвъзмездна помощ за завършен проект, оригиналната фактура и Протокол за извършени работи, издаден и подписан от доставчика. След одобрение на Искането от консултантите на ЕБВР, банката превежда на клиента сумата на Безвъзмездната помощ по безплатно издадена за целта дебитна карта.Безвъзмездна помощ за завършен проект

След успешно завършване на Вашия енергоспестяващ проект, банката Ви възстановява 20% от капиталните разходи по проекта. Максималната сума не може да надхвърля 2000 евро за едно домакинство.

Фирмата предлага собствен лизинг на извършваните от нея строително-монтажни работи като условията на финансиране са строго индивидуални за всеки клиент и се определят по договаряне след направено запитване!

Фирмата разполага с професионални партньори в сферата на ДОГРАМАТА (алуминий и PVC) за оптимално енергоспестяване в най-бързи срокове и най-добри цени.

Уеб дизайн от Гергана Ликоманова
Топлоизолации Пловдив, Саниране, Фасадни решения
Термо Кинг ООД © 2010
Valid XHTML 1.0 Transitional